ARCHIEF

DIT IS ONS ARCHIEF. HIERONDER VIND JE PROPER GESORTEERD ALLE VOORGAANDE EDITIES TERUG.
KLIK & SURF!

TIP: ben jij zelf bezig met beeldende kunst, theater, muziek, fotografie, design, fashion,... en heb jij zin om mee ons archief op te vullen (uiteraard via de voordeur door eerst in een nieuwe editie te verschijnen)?

Stuur ons tekst (ongeveer een halve A4 pagina) en een reeks wervende relevante foto's bij de tekst over jouw project (uiteraard foto's waar jij de rechten op hebt en die wij mogen publiceren) en misschien selecteren wij jouw inzending om er een artikel van te maken in één van onze volgende edities.

We kunnen natuurlijk niet alles selecteren maar zoals de bomma al zei: proberen gaat mee!

En om te proberen stuur je het geheel naar: redactie@ffwdmagazine.com

Abonneer en krijg iedere nieuwe editie GRATIS in jouw mailbox!

FFWD MAGAZINE is een nieuw online cultuurmagazine. Heel visueel en niet te veel tekst. Dus zonder veel leeswerk snel op de hoogte: wat moet het nog meer zijn?  

In iedere editie wordt een selectie beeldende kunst, theater, muziek, fotografie, design, fashion,... op een handige scrollbare manier bij elkaar gebracht. De oudere edities verzamelen we integraal en proper gesorteerd in ons archief. Simpel!

Kleine voetnoot: de redactie is een bende creatieve types onder elkaar dus verwacht geen uiterst punctuele verschijningsdata ;-) Het nieuwe nummer kan er 2 weken later al staan, of 6 weken later. Maar het komt!

En de kleine voetnoot hebben wij daarenboven handig opgelost: abonneer je GRATIS en krijg iedere nieuwe editie in jouw mailbox. 

UITGAANSKALENDER

Suggesties voor onze kalender? Mail een korte tekst en foto naar:
kalender@ffwdmagazine.com

ADVERTEREN

Voor meer info over onze advertentiemogelijkheden:
adverteren@ffwdmagazine.com

© Copyright 2019 FFWD magazine - All Rights Reserved

Start a free web page with Mobirise